Het bedrijf

Sinds 2007 is Handelsonderneming Paul Commandeur actief in verkoop, verhuur en service van handpallettrucks, elektro aangedreven en heffende pompwagens, en elektrische vorkheftrucks van het hoogste niveau. Door ruim 33 jaar ervaring in de intern transport sector hebben wij gemeend ons te moeten richten op vooral de kleinere elektrische machines.

Vooral in de transportsector proberen wij de juiste ondersteuning te geven die daar gevraagd wordt.

 

"Zonder transport staat alles stil" is de slogan in de vervoersector, maar zonder interne transportmiddelen staat echt alles stil!

Vaak zien wij dat aan die machines nogal eens te weinig aandacht wordt geschonken waardoor de inzetbaarheid en vooral de betrouwbaarheid op een lager nivo komt terwijl de machine eigenlijk het belangrijkste gereedschap van de chauffeur is. “Tijd is geld” is het spreekwoord, wat zeker geldt voor de vrachtwagenchauffeur. Wanneer een lading moet worden geladen of gelost is het van groot belang dat de (elektrische) palletwagen waar de chauffeur mee werkt veilig en betrouwbaar is en goed functioneert.

Dit laat nogal eens te wensen over, maar service gericht op betrouwbaarheid en veiligheid kunnen wij u bieden.

Onze servicewagen staat voor u paraat en komt als mobiele werkplaats vrijwel alle reparaties bij u ter plaatse uitvoeren en is uitgerust met de meest courante onderdelen en slijtdelen van de door ons geleverde machines alsmede de nodige controle-apparatuur.

Ook verzorgen wij veiligheidskeuringen onder wettelijk gestelde ARBO veiligheidsnomen.

Veiligheidskeuringen verrichten wij onder de VA-Keur veiligheidsnormen.

Wij verzorgen het onderhoud en de keuring, U en uw personeel beschikt over een veilige machine om mee te werken.

Heeft u interesse voor ondersteuning na het lezen van deze informatie, neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-45024840 of een bericht achter te laten op info@paulcommandeur.nl.

 

Hartelijk aanbevolen, Paul Commandeur.

 

 

Webdesign © 2009 M.E. Designs