Verhuur

Pompwagenverhuur.nl 

www.pompwagenverhuur.nl is onderdeel van Handelsonderneming Paul Commandeur geeft u de mogelijkheid om voor bepaalde periodes zowel hand als elektrische pompwagens te huren tegen zeer concurrende prijzen.

 

De belangstelling voor het huren van pompwagens en elektrische pompwagens groeit.
Bedrijven veranderen sneller dan ooit, ze richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten en proberen zo goed mogelijk te reageren op veranderde eisen in de markt.

Wij spelen op deze groei in en passen onze huurvloot regelmatig aan met nieuwe en jonge gebruikte elektrische pallettrucks.

Ook hier geldt "de juiste machine op de juiste plaats" en zijn de machines in de verhuur in het algemeen van recente datum tot splinternieuw.


De meeste bedrijven weten wel zo ongeveer in welke periode ze extra machines nodig hebben en reserveren vroegtijdig. Maar 's middags gebeld worden en zorgen dat de klant de volgende ochtend al kan rijden is een extra uitdaging. Het eigen transport is een sterke poot onder het geheel en indien nodig worden ook gebruiksinstructies gegeven ter plaatse.

Mogelijkheden bij pompwagenverhuur.nl


Huren kan al vanaf 1 dag, maar enkele dagen, weken, maanden of uw specifieke drukke periode behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Lange termijn verhuur is ook een mogelijkheid en bent u altijd iets voordeliger uit.

Naast dit voordeel biedt het huren van pallettrucks bij pompwagenverhuur.nl nog meer voordelen.

Van ons krijgt u een advies wat ten aller tijde onpartijdig is en rekening houdt met uw unieke situatie.

Elke situatie wordt samen met ons bekeken en worden machines geadviseerd die altijd zijn gebaseerd op uw eigen behoefte en niet op specificaties van een willekeurig merk.

Het kan daarom voorkomen dat een advies uit meerdere merken bestaat omdat dit beter aansluit op het bedrijfsproces. Zo kunt U bijvoorbeeld voor het merk kiezen waarmee uw mensen al jaren werken, maar kunt u ook gebruik maken van ons huismerk Lafis.

 

Pompwagenverhuur.nl  verhuurt all-in, dit betekent dat u indien u korte of lange termijn huurt, u huurt inclusief service, reparaties van eventuele storingen en zijn de machines voorzien van een jaarlijkse VA-Keur veiligheidskeuring. Wanneer een reparatie langer gaat duren dan gewenst of is de storing niet direct te verhelpen zorgen wij voor een vervangende machine om zo uw productieproces niet te stagneren.

Indien u voor langere termijn huurt zit één maal per jaar wielen vervangen in het verhuurpakket.

Indien gewenst biedt pompwagenverhuur.nl een verzekering bij de huur aan. U hoeft zich dus totaal geen zorgen te maken over het intern transport en heeft u de kosten volledig in kaart.


Flexibiliteit

Het huren van intern transport bij pompwagenverhuur.nl zorgt ook voor flexibiliteit binnen uw bedrijf, het kan voorkomen dat er gewijzigde bedrijfsomstandigheden optreden binnen uw organisatie en u andere specificaties wenst voor het intern transport materiaal. Pompwagenverhuur.nl biedt op deze momenten de mogelijkheid om in overleg over te stappen op een andere huurmachine die beter met de gewijzigde bedrijfsomstandigheden omgaat, door de transparante organisatie met korte lijnen kan er op deze momenten snel geschakeld worden.

 

Onze service

 

De service pompwagenverhuur.nl

De service monteurs zijn allemaal gecertificeerd. De meeste slijtdelen en gangbare onderdelen zijn aanwezig in de servicewagen. Tevens kan de technische dienst er meteen voor zorgen dat de benodigde onderdelen die niet voorradig zijn direct besteld worden en de volgende ochtend al beschikbaar zijn voor montage. Continuïteit van uw bedrijfsproces is voor pompwagenverhuur.nl prioriteit nummer één.

Pompwagenverhuur.nl reageert daarom adequaat op de storingsmeldingen, dit houdt in dat wij proberen dezelfde dag, anders de volgende dag
 bij u aanwezig zullen zijn om de storing te analyseren en indien mogelijk meteen te verhelpen. De service monteur heeft de beschikking over een volledig ingerichte servicebus met bijna alles dat nodig is om adequaat op gemelde storingen te reageren. Desnoods bieden we tegen geringe vergoeding tijdelijk een vervangende machine aan.

Interesse?

 

Heeft u interesse om een pompwagen, zowel elektrisch als handbediend te moeten gaan gebruiken voor tijdelijke inzet, neem gerust contact met ons op via info@paulcommandeur.nl of bel naar nummer 06-45024840

 

 

Webdesign © 2009 M.E. Designs