Advies

  • Overweegt u de aanschaf van een hand / elektrische pallettruck of vorkheftruck?
  • Heeft u tijdelijk een hand / elektropallettruck of vorkheftruck nodig?
  • Is uw tractiebatterij aan vervanging toe? Heeft u een andere hand / elektrische pallettruck of vorkheftruck nodig?
  • Stelt u bepaalde eisen aan het intern transportmiddel?
  • Wilt u advies welke machine bij u het beste bij uw werkzaamheden past?
  • Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw logistieke probleem?

Allerlei zaken waarvan het goed is om deze vooraf te bekijken en eventueel met ons door te spreken. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en laatste marktontwikkelingen en werken nauw samen met importeurs van gerenommeerde merken om uw wens onder de aandacht te brengen. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend adviesgesprek informeren over de mogelijkheden. Na uw wensenpakket kenbaar te hebben gemaakt kunnen wij u ondersteunen bij aankoop van nieuwe machines tegen de scherpste prijzen.
Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor onverwachte verrassingen te staan en brengen wij een passende aanbieding “op maat”.
Ook voor serviceonderdelen kunt u bij ons terecht. De meeste slijtdelen voor de door ons geleverde machines hebben we bij ons in de servicewagen zodat we uw probleem snel kunnen verhelpen. Een nieuwe stoel of zitting, verlichting, lampjes, lastwielen of andere onderdelen kunnen we ter plaatse vervangen. Hebben we het niet bij ons, dan hebben we het in principe de volgende dag in huis.

Voor meer informatie: info@paulcommandeur.nl of bel 06-45024840

 

Webdesign © 2009 M.E. Designs